.

.

Пролет на калем Trusco T-SSWB40-100, за дополнителни тешки товари, надворешен дијаметар 1,6 инчи, бесплатна должина 3,9 инчи

Пролет на калем Trusco T-SSWB40-100, за дополнителни тешки товари, надворешен дијаметар 1,6 инчи, бесплатна должина 3,9 инчи

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Пролет константа (N/mm) : 12,4 инчи (314,0 mm); Надворешен дијаметар : 1,6 инчи (40,0 мм) Бесплатна должина : 3,9 инчи (100 мм); Внатрешен дијаметар : 0,8 инчи (20,0 мм). Д : 0,8 инчи (20 мм); Д : 1,6 инчи (40,0 мм). Л : 3,9 инчи (100 мм); Боја за идентификација : црвеникава. SWOSC-V еквивалент. Пролет константа (N/mm) : 12,4 инчи (314,0 mm); Надворешен дијаметар : 1,6 инчи (40,0 мм). Бесплатна должина : 3,9 инчи (100 мм); Внатрешен дијаметар : 0,8 инчи (20,0 мм). Д : 0,8 инчи (20 мм); Д : 1,6 инчи (40,0 мм). Л : 3,9 инчи (100 мм); Боја за идентификација : црвеникава. SWOSC-V еквивалент. Имаме широк состав што го зема предвид просторот за инсталација, капацитетот на оптоварување и бројот на употреба. За калапи за печат, пластични калапи.

Други карактеристики

Најдобри понуди