.

.

Weiler 84710 12 Затегнати влакно тркало на Нилокс.022/320SC Пополнување, 4-1/4 Арбор дупка, направена во САД

Weiler 84710 12 Затегнати влакно тркало на Нилокс.022/320SC Пополнување, 4-1/4 Арбор дупка, направена во САД

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Изградба на композитни центри за високи перформанси во прецизни апликации 15/16 во дебелина на плочата за лице. 4-1/4 "Арбор дупка. Изградба на композитни центри за високи перформанси во прецизни апликации. 15/16 во дебелина на плочата за лице. 4-1/4 "Арбор дупка. 12 "Затегнати влакно тркало на Нилокс, .022/320 SC Пополнување, 4-1/4" Арбор дупка.

Други карактеристики

Најдобри понуди