.

.

Беттомшин 11мм пролетен опсег тип на дејство на гориво/силиконски вакуум црево за прицврстување на клипот со низок притисок на воздушниот клип 50 п.п.

Беттомшин 11мм пролетен опсег тип на дејство на гориво/силиконски вакуум црево за прицврстување на клипот со низок притисок на

DEN 160.96

Количина на стоки
Тековен

【Димензија】- Внатрешен дијаметар : 11мм/0,43 “; Материјал : 65 mn пролетен челик 【Лесен за употреба】- Овие прстиња на пролетното црево можат лесно да се движат на цевките со прстите, користејќи клешти за отворање на површината и лесно да ја спуштат on the tube, it can be reused. 【Advantages】- Spring Band Clamps are self-tensioning sealing components, great flexibility and strength, ensuring a reliable, leak-proof connection of a hose to a fitting, perfect for attach hoses to fittings to Спречете истекување на проток. Лесно се затегнува бидејќи завртката е надвор од површината за стегање. 【Апликација】- Прицврстувачите на цревата се користат за прицврстување и запечатување на интерфејси, како што се линии за гориво на електрична енергија, цевка за црево за воздух, цевка за вода, силиконски вакуум црево , машински алати, противпожарна заштита, разни механичка опрема, итн. 【Содржина на пакет】- 50 парчиња x Стил на пролетниот опсег. 【Димензија】- Внатрешен дијаметар : 11мм/0,43 "; Материјал : 65 mn пролетен челик. 【Лесен за употреба】- Овие прстиња на пролетното црево можат лесно да се движат на цевките со прстите, користејќи клешти за отворање на површината и лесно да ја спуштат на цевката, може да се користи повторно. 【Предности】-Стичниците на пролетните опсези се компоненти за запечатување на затегнување, голема флексибилност и јачина, обезбедувајќи сигурна, поврзаност со протекување на црево со фитинг, совршено за прицврстување на цревата на фитинзи за да се спречи истекување на проток. Лесно за затегнување бидејќи завртката е надвор од површината за стегање. 【Апликација】- Прицврстувачите на цревото се користат за прицврстување и запечатување на интерфејси, како што се линии за гориво на електрична енергија, цевка за црево за воздух, водена цевка, силиконски вакуумско црево, машински алати, противпожарна заштита, разни механичка опрема, итн. 【Содржина на пакетот】 - 50 парчиња X -прицврстувач на опсегот. Висока прецизност на пролетниот опсег на видот на видот на цревата на цревата на цревото Карактеристики : 1.

Други карактеристики

Најдобри понуди