.

.

Kimberly-Clark Professional KCC44519

Kimberly-Clark Professional KCC44519

DEN 687.04

Количина на стоки
Тековен

Продаден како 1 картон Двојно зголемен капацитет за дистрибуција. Прв единечен распрскувач на ткиво за бања со современ дизајн на системот*. Брзи промени во ролна - брзо и лесно вчитување. Ефикасен, флексибилен и одржлив. Продаден како 1 картон. Двојно зголемен капацитет за дистрибуција. Прв единечен распрскувач на ткиво за бања со современ дизајн на системот*. Брзи промени во ролна - брзо и лесно вчитување. Ефикасен, флексибилен и одржлив. Двојно зголемен капацитет за дистрибуција. Барате единечен диспенс на ткиво за бања што нуди поголем капацитет од повеќето системи? Овој диспензерот за ткиво со еднорочен бања е покомпактен од водечкиот систем SRB со висок капацитет. Тој нуди двојно капацитет на конкурентни системи. За големина на ролна : 4 "x 3,94"; Тип на ролна : стандард; Капацитет (текст) : (4) ролни на Скот или Котонел Коренс и Скот Мало јадро; Боја (и) : faux не'рѓосувачки.

Други карактеристики

Најдобри понуди