.

.

Урината на унисекс, уринали за мажи, преносни уринали за мажи и жени, доказ за истурање на уринарно шише со капак и забава за болница, инконтиненција, стари лица, отв?

Урината на унисекс, уринали за мажи, преносни уринали за мажи и жени, доказ за истурање на уринарно шише со капак и забава за болница, инконтиненција,

DEN 513.60

Количина на стоки
Тековен

Шишето за пиша за жени и мажи е изработено од висококвалитетен издржлив пластичен материјал Тој е нетоксичен и хигиенски. Не содржи никакви штетни хемиски компоненти, без истекување, добро запечатување, зелено и еднократно, издржливо. Уринарниот е компактен, издржлив и лесен за носење, а дизајнот на унисекс го прави ефикасен за жени и мажи. Нема потреба да се грижите за одење во тоалетот кога возите и патувате долги часови, или кога излегувате во кампување затоа што нашиот преносен машки урина е одлична тегла за итни случаи за пиша за вас!. Иако може да биде лесно и преносно, секое шише има капацитет од 32 мл (1000 мл). Овој унисекс уринар обезбедува инстант олеснување на мочниот меур без разлика дали се дома или во движење. Луѓето со намалена подвижност-погодност пациенти со постелнина и за оние кои се физички предизвикани од итна употреба. Ние ги дизајниравме нашите рачни машки урина со вас на ум. Оваа урина има рачка со лесна зафат и широката основа помага да се спречи да се превртува! Удобно, удобно и дискретно. Совршено решение за проблеми со тоалетите. Уринали за мажи - Преносно шише со пиша е наменето за употреба од мажи и жени од сите возрасти. Производство на голем капацитет : Car Unisex Potty urinal, преносно уринарно шише 5,9 ”x3.3 ”контејнер држи 34 унци.cap со е прикачен така што шишето може да се чува цврсто запечатено кога има течност внатре. Рачката ви дава максимална контрола врз уринарниот, овозможува употреба на повеќе позиции. Приложување на инка за унисекс : Урината за итни случаи цевката на инката влегува во устата на шишето. Кога ќе заврши, инката мора да се отстрани за да може шишето да се запечати со капачето. Мултифункционални уринали за мажи : Уринали изработени од високо квалитетен издржлив пластичен материјал.com Отпорност на експресија, не е лесен за деформирање и кршење, издржлив за употреба. Исто така, не треба да се грижите за одење во тоалетот кога возите и патувате долго време Часови, или кога ќе излезете затоа што нашата преносна машка урина е одлична тегла за итни случаи за пиша за вас! Лесен преносен уринар, лесен за да може. Услуга за клиенти : Уринарниот унисекс дизајн за е вашиот најдобар избор.

Други карактеристики

Најдобри понуди