.

.

Прилагодливпренослив Држач За Мобилен Телефон За Мечка За Држач Со Огледало За Убавина За Шминка За Девојчиња Преклоплив Агол На Висина Компатибилен Со iPhone, iPad, Та?

Прилагодливпренослив Држач За Мобилен Телефон За Мечка За Држач Со Огледало За Убавина За Шминка За Девојчиња Преклоплив Агол На Висина

DEN 223.84

Количина на стоки
Тековен

Супер Стабилен и Безбеден : овој симпатичен држач за телефон може да се преклопи со огледало за суета Изработени од пластични материјали ЗА СТОМАЧНИ мускули, голема основа и дизајн на триаголна структура за одржување рамнотежа и стабилност. Додадете силиконска заштитна подлога, против лизгање и против гребење. Преклопен и Складиран : симпатичниот држач за телефонот може лесно да се преклопи. Преклопената големина е 6. Нема да заземе простор. Можете да го чувате во вашата работна површина, ранец, дури и во вашиот џеб. Широка Компатибилност : симпатичен држач за телефон за биро, погоден за паметни телефони (4-7, 9 инчи) и таблети (4-12, 9 инчи). Мултифункционален држач за држач за работна површина компатибилен со i Phone 12/12 Pro/12 Pro Max/12 Mini/ i Phone 11/11 Pro/MAX/XR/ 8/8 P/7/7 P/6/6 P, Прекинувач, Nintendo Switch, i Pad Pro 12.7, i Pad 1/2/3/4, i Pad Air 2, i Pad Mini 1/2/3/4. Карактеристики и Заштита : гумените перници обезбедуваат целосна заштита, го чуваат вашиот уред од гребнатини и лизгање. Резервирањето на позицијата за полнење е погодно за животот на далиј. Со дизајн на двојни штандови, уживајте во среќното време заедно со вашето семејство или пријатели. Прилагодлив за висина и Агол : прилагодлив држач за телефон за најдобар агол на гледање. Ergономски дизајн за ублажување на заморот на вратот и половината. Висина прилагодлива од 6-6, 7 инчи, прилагодување на аголот од 0-80 степени.2-во-1 дизајн симпатична мечка мобилен телефон стојат со шминка огледало за дома, канцеларија, кујна и патување. Најдобар подарок за роденден, Денот На Вљубените, Божиќ, Церемонија На Дипломирање. Супер Стабилен и Безбеден : овој симпатичен држач за телефон може да се преклопи со огледало за суета. Изработени од пластични материјали ЗА СТОМАЧНИ мускули, голема основа и дизајн на триаголна структура за одржување рамнотежа и стабилност. Додадете силиконска заштитна подлога, против лизгање и против гребење. Преклопен и Складиран : симпатичниот држач за телефонот може лесно да се преклопи. Преклопената големина е 6. Нема да заземе простор. Можете да го чувате во вашата работна површина, ранец, дури и во вашиот џеб. Широка Компатибилност : симпатичен држач за телефон за биро, погоден за паметни телефони (4-7, 9 инчи) и таблети (4-12, 9 инчи). Мултифункционален држач за држач за работна површина компатибилен со i Phone 12/12 Pro/12 Pro Max/12 Mini/ i Phone 11/11 Pro/MAX/XR/ 8/8 P/7/7 P/6/6 P, Прекинувач, Nintendo Switch, i Pad Pro 12.

Други карактеристики

Најдобри понуди