.

.

Теккеенски заштитени филмови за заштитени филмови за заштита на прашина за DJI Mini 3 Pro RC Pro Controller

Теккеенски заштитени филмови за заштитени филмови за заштита на прашина за DJI Mini 3 Pro RC Pro Controller

DEN 175.84

Количина на стоки
Тековен

Визија со висока дефиниција, невидлива грижа, целосна покриеност на целосен екран на цел екран Висока транспарентност без хроматска аберација, голо визуелно искуство слично на екранот. Анти-прстин отпечаток, отпорен на прашина и отпорен на масло, ефикасно го штити вашиот екран од ерозијата на маснотии, прашина и отпечатоци од прсти. Тип : Темплиран заштитен филм. Материјал : калено стакло. Визија со висока дефиниција, невидлива грижа, целосна покриеност на целосен екран на цел екран. Висока транспарентност без хроматска аберација, голо визуелно искуство слично на екранот. Анти-прстин отпечаток, отпорен на прашина и отпорен на масло, ефикасно го штити вашиот екран од ерозијата на маснотии, прашина и отпечатоци од прсти. Тип : Темплиран заштитен филм. Материјал : калено стакло. Карактеристики : Визија со висока дефиниција, невидлива грижа, целосен прекриен транспарентност на целосен екран на целосен екран без хроматска аберација, голи визуелно искуство во форма на екран, отпечаток од прашина и доказ за нафта, ефикасно го штити вашиот екран од ерозијата на ерозијата на ерозијата на ерозијата на ерозијата на ерозијата на ерозијата Маснотии, прашина и отпечатоци.

Други карактеристики

Најдобри понуди