.

.

Релавел Шминка Торба Патување Шминка Воз случај 13,8 инчи Голем Козметички Случај Професионален Пренослив Држач За Четка За Шминка Организатор И Складирање Со Прил?

Релавел Шминка Торба Патување Шминка Воз случај 13,8 инчи Голем Козметички Случај Професионален Пренослив Држач За Четка За Шминка Организатор

DEN 389.44

Количина на стоки
Тековен

ИЗДРЖЛИВ ОРГАНИЗАТОР НА ШМИНКА : Куќиштето За Шминка За Патување е изработено од Висококвалитетна Оксфордска Ткаенина и Издржлива Заштитна Пластика одвнатре Ефикасно заштитете ја вашата козметика. ПРИЛАГОДЛИВИ ПРЕГРАДИ ПО ПОТРЕБА : Куќиштето За Шминка За Патување со прилагодливи разделувачи, може да го прилагоди делителот за да одговара на козметиката. Три големи патентни џебови за големите палети или козметички алатки. ПРОФЕСИОНАЛНА ПОЗИЦИЈА НА ЧЕТКА за ШМИНКА : Куќиштето За Шминка За Патување има серверни слотови за еластична четка за шминка, со заштитен капак. Погоден за големи или мали четки за шминка. Чувајте ја четката за шминка чиста. СОВРШЕН ЗА ПАТУВАЊЕ, СО РЕМЕН ЗА РАМО и РАЧКА : Футролата За Шминка За Патување е лесна и пренослива, совршена за патување, дизајн со ремен за рамо и издржлива рачка. МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА ТОРБА ЗА ШМИНКА : Оваа Торба За Шминка не само што може да ја складира вашата козметика, туку И Накит, Електронски Додатоци, Камера, Есенцијално масло, Тоалети, Комплет За Бричење, Вредни предмети и така натаму.

Други карактеристики

Најдобри понуди