.

.

Компостибилна Фолија За Храна Со Секач Лесна За употреба 11,8 х 100 СТАПКИ, Екстра Дебела | Нов Дизајн | Пластична Фолија За Храна, Зелена Обвивка За Храна Без БПА, Амери?

Компостибилна Фолија За Храна Со Секач Лесна За употреба 11,8 х 100 СТАПКИ, Екстра Дебела | Нов Дизајн | Пластична Фолија За Храна,

DEN 143.20

Количина на стоки
Тековен

?100% Домашно Компостирање : Облогите за Прицврстување За Компостирање На Биохом се САД БПИ И Европа Во Ред Компост Дома Највисоко Ниво Сертифицирано За Целосно Распаѓање Во Вашиот Компост Дома Во рок Од 12-24 недели Побрзо од Кора Од Портокал! 11,8 " х 100 стапки х 0,47 Мил ?Посилно И Јасно : Екстра Дебели 12мик без Лепак! Супер Јасен и Растеглив. Дури и подобро Од Нормалните Јп И Пвц Пластични обвивки за Прицврстување. ?Прилепен И Отстранлив Секач За Слајдови : Добар Прилепен Со Видови Овошје и Контејнери и лесна употреба со прикачен Отстранлив Секач за Слајдови. ?Врвна Безбедност И Погодност : Материјалите се Од Природни Дела НА САД. Компостибилните Обвивки за Прицврстување се 100% безбедни во Микробранови печки и Замрзнувач. ?Компостибилно Пакување : Облогите И Пакувањето На Биохом Се Еколошки, Еднократно, Нула Отпад, Нетоксични, Без Вина.

Други карактеристики

Најдобри понуди