.

.

Тестер За Мерач на Температура со двоен Канал, Сензор За Температура Со Двоен Канал Брза Автоматска Промена На Брзините За Домашно Внатрешно Отворено За Места За К?

Тестер За Мерач на Температура со двоен Канал, Сензор За Температура Со Двоен Канал Брза Автоматска Промена На Брзините За Домашно Внатрешно

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Точни податоци за мерење, дигитален двоканален термометар со висока точност, сигурни отчитувања Дизајнот е безбеден, едноделен заден држач и со заштитен капак отпорен на удари. Практично за употреба, со брава за читање, функција за прикажување на ниска батерија, за да се избегне оштетување на инструментот. Моќна функција, брза автоматска промена на брзините/максимална/минимална/просечна брзина на земање примероци. Издржлив, висококвалитетен пластичен материјал, со автоматска компензација на температурата, функција за автоматско исклучување. Точни податоци за мерење, дигитален двоканален термометар со висока точност, сигурни отчитувања. Практично за употреба, со брава за читање, функција за прикажување на ниска батерија, за да се избегне оштетување на инструментот. Моќна функција, брза автоматска промена на брзините/максимална/минимална/просечна брзина на земање примероци. Издржлив, висококвалитетен пластичен материјал, со автоматска компензација на температурата, функција за автоматско исклучување.

Други карактеристики

Item Type:
Thermometer
Material:
Plastic
Model:
DT6802
Working Temperature:
-10℃~50℃ (-14℉~122℉), humidity

Најдобри понуди