.

.

Кула ЗА Прстен ОД Кромид КАЛАРОН Со Два Држачи За Чаши За Сос Држач За Пилешко Држач За Пилешко Крофна Кула Полица За Крофни Решетка За Прикажување Десерти За Закус?

Кула ЗА Прстен ОД Кромид КАЛАРОН Со Два Држачи За Чаши За Сос Држач За Пилешко Држач За Пилешко Крофна Кула Полица За Крофни Решетка

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

??ПОЛИЦА ЗА КРОФНА -?? Кромид Прстен Кула Со Два Држачи Сос Чаша Од Нерѓосувачки Челик Пилешко Држач Крофна Штанд Крофна Полица Десерт Решетката За Закуски За Предјадење, Тоа Е Прекрасен Организатор За Складирање Крофни и Држач за Дисплеј За Продавница за Торта и може Да ги Направи Крофните Попривлечни ??ЧИНИЈА ЗА СЕРВИРАЊЕ ПЕЦИВО -??Лесен и Има Стабилна Структура, Лесен за употреба. Добар Додаток за Видови Забави. Од Забавни и Чудни До Традиционални Форми, Овие Садови Можат да Послужат Низа Пржени Прилози како Помфрит, Прстени Од Кромид. ??ДРЖАЧ ЗА КЕКСИ -?? Оваа Крофна Стојат Партија Украси И Уникатни Начини Да Се Одржи Партија Храна. ??НОСИТЕЛ НА КРОФНА -?? Погоден за Продавница за Торта или Кујна, Свадба, Туш За Бебиња, Роденден, Украси за Забави на Маса и Маса. ??ТУРЦИЈА СТОЈАТ -??Изработен Од Врвен Нерѓосувачки Материјал, Цврст и Практичен, кој може Да Ви Служи Некое време. ??ПОЛИЦА ЗА КРОФНА -?? Кромид Прстен Кула Со Два Држачи Сос Чаша Од Нерѓосувачки Челик Пилешко Држач Крофна Штанд Крофна Полица Десерт Решетката За Закуски За Предјадење, Тоа Е Прекрасен Организатор За Складирање Крофни и Држач за Дисплеј За Продавница за Торта и може Да ги Направи Крофните Попривлечни. ??ЧИНИЈА ЗА СЕРВИРАЊЕ ПЕЦИВО -??Лесен и Има Стабилна Структура, Лесен за употреба. Добар Додаток за Видови Забави. Од Забавни и Чудни До Традиционални Форми, Овие Садови Можат да Послужат Низа Пржени Прилози како Помфрит, Прстени Од Кромид.

Други карактеристики

Најдобри понуди