.

.

Мелење на агол од 120 мм Абразивна жица најлонски четки што го дебатираат полицијата за полирање за мебел дрво зрно 80/120/180/240/320

Мелење на агол од 120 мм Абразивна жица најлонски четки што го дебатираат полицијата за полирање за мебел дрво зрно 80/120/180/240/320

DEN 1160.00

Количина на стоки
Тековен

1 Производи со голема јачина, висока точка на топење, хемиска отпорност, силна отпорност. Мелење на хиперболоиди и конкавна конвексна површина целосно и рамномерно;. Висока издржливост, еластични влакната, не кршете, не искинете апсолутно добро и намалете го времето за полирање за подобрување на ефикасноста на опремата; 4. Добра отпорност на киселина и алкали, отпорност на хемиски органски растворувачи без да се уништи растворливоста на светлината на оригиналната површина; 5. Влакнување со мала апсорпција на вода, погодна за влажно и суво пескарење. Користете го подобро со додавање на малку вода, оставете ја жицата да се излади да стане потешка и повеќе отпорна на абење. Производи со голема јачина, висока точка на топење, хемиска отпорност, силна отпорност. Мелење на хиперболоиди и конкавна конвексна површина целосно и рамномерно;. Висока издржливост, еластични влакната, не кршете, не искинете апсолутно добро и намалете го времето за полирање за подобрување на ефикасноста на опремата; 4. Добра отпорност на киселина и алкали, отпорност на хемиски органски растворувачи без да се уништи растворливоста на светлината на оригиналната површина; 5. Влакнување со мала апсорпција на вода, погодна за влажно и суво пескарење. Користете го подобро со додавање на малку вода, оставете ја жицата да се излади да стане потешка и повеќе отпорна на абење. Агол мелница за мелење жица најлонски четки P80 Дебарирање на тркалото за полирање за мебел Карактеристики на дрво : 1. Производи со голема јачина, висока точка на топење, хемиска отпорност, силна отпорност; 2. Мелење на хиперболоидна и конкавна конвексна површина целосно и рамномерно; 3. Висока издржливост, еластични влакната, не кршете, апсолутно се искачувајте и намалете го времето за полирање за подобрување на ефикасноста на опремата. Добра отпорност на киселина и алкали, отпорност на хемиски органски растворувачи без да се уништи растворливоста на светлината на оригиналната површина; 5.

Други карактеристики

Size:
120 (AD) x 100 (H) x 20 (ID) mm.
Grit:
P80 P120 P180 P240 P320 P600 (optional)
Product mix:
sanding wire, grey or yellow plastic core (random)
Application:
Apply to all materials mainly used for polishing wooden furniture. Work with hand polishing machine. Or 100 mm x M14 angle grinder adapter. :
1. Mainly for polishing wooden furniture and carved rosewood furniture, three plywood; the wood grain processing of the complex furniture, concave-convex surface grinding process; :
2. Can also be used for other materials, for deburring deep holes; surface grinding before plating and coating; decontamination and grinding of copper plates in electronic circuit boards; :
3. Removing burrs and chamfering after machining; flat grinding of die-cast parts etc. :

Најдобри понуди