.

.

ILNP Шејк на јагода - пастел розов лак за нокти

ILNP Шејк на јагода - пастел розов лак за нокти

DEN 160.00

Количина на стоки
Тековен

Пастено розово широко распространето - вкусете ја сочната сладост на јагоди со тресење на јагода, убаво измешано пастелно розово лак за нокти Гледајте како рефлексивни црвени метални снегулки се мешаат во пастелната база, откривајќи финиш што е исто толку привлечна колку што е забавно! Отпорен на чип, лесен за отстранување - нашите лакови за нокти носат како железо! Уживајте во долготрајната покриеност со издржливост отпорна на чипови. Отстранувањето е ветре - ништо како сјај!. 100% гаранција за задоволство - не сте задоволни со тресење на јагода? Вратете го или разменете го за нешто друго тотално бесплатно. Никогаш нема да ве оставиме заглавени со нешто што не го сакате!. Премиум состојки - дизајнирани со грижа и прецизност, само највисоките квалитетни, најдобро изведувачки состојки влегуваат во нашите лакови. Ние не ги исекуваме аглите!. 100% веган, без суровост, безбеден - не користиме состојки добиени од животни во нашиот лак за нокти. Згора на тоа, ние не ги тестираме нашите производи на животни, некогаш! Сите полиња за нокти на ILNP се 5-без 5, нетоксични и безбедни за употреба!. Пастено розово широко распространето - вкусете ја сочната сладост на јагоди со тресење на јагода, убаво измешано пастелно розово лак за нокти. Гледајте како рефлексивни црвени метални снегулки се мешаат во пастелната база, откривајќи финиш што е исто толку привлечна колку што е забавно! Отпорен на чип, лесен за отстранување - нашите лакови за нокти носат како железо! Уживајте во долготрајната покриеност со издржливост отпорна на чипови. Отстранувањето е ветре - ништо како сјај!. 100% гаранција за задоволство - не сте задоволни со тресење на јагода? Вратете го или разменете го за нешто друго тотално бесплатно. Никогаш нема да ве оставиме заглавени со нешто што не го сакате!. Премиум состојки - дизајнирани со грижа и прецизност, само највисоките квалитетни, најдобро изведувачки состојки влегуваат во нашите лакови.

Други карактеристики

Најдобри понуди