.

.

Makita XPS01Z 36V LXT без четка 6-1/2 Врши кружна пила, само алатка и 199140-0 39 Водач

Makita XPS01Z 36V LXT без четка 6-1/2 Врши кружна пила, само алатка и 199140-0 39 Водач

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Напојувани од две LXT батерии; X2 LXT технологијата обезбедува поголема моќност, брзина и време на извршување без проблеми на кабелот (батерии не се вклучени) Makita изграден електронски контролиран мотор без четка за BL испорачува 6, 300 вртежи во минута за максимални перформанси и 50% подолго време на време на полнење. Автоматската технологија за промена на брзината ја прилагодува брзината на сечење и вртежниот момент за време на намалувањето за оптимални перформанси. За употреба со модели на Saw Makita Plunge XPS01, XPS02 и SP6000 J. Подвлечете ја основата на пилата се поврзува директно за да ја води железничката пруга за да испорача мазни, мртви директно или намалување на наклон. Идеално за искинување на материјал за лим. Напојувани од две LXT батерии; X2 LXT технологијата обезбедува поголема моќност, брзина и време на извршување без проблеми на кабелот (батерии не се вклучени). Makita изграден електронски контролиран мотор без четка за BL испорачува 6, 300 вртежи во минута за максимални перформанси и 50% подолго време на време на полнење. Автоматската технологија за промена на брзината ја прилагодува брзината на сечење и вртежниот момент за време на намалувањето за оптимални перформанси. За употреба со модели на Saw Makita Plunge XPS01, XPS02 и SP6000 J. Подвлечете ја основата на пилата се поврзува директно за да ја води железничката пруга за да испорача мазни, мртви директно или намалување на наклон. Идеално за искинување на материјал за лим. Makita 18 V X2 (36 V) LXT без четка 6-1/2 ”се фрла комплет за кружни пила (XPS01 Z, само алатка, батерии и полнач што се продаваат одделно) испорачува прецизно и поточно сечење кога се комбинира со опционален водич за железнички систем (продадено одделно). Saw и железничкиот систем работат заедно за да произведат точни намалувања со минимално солзи. Saw комбинира моќен мотор без четкање на Makita, напојуван со две батерии од 18 V LXT со автоматска технологија за промена на брзината, што ја прилагодува брзината на сечење и вртежен момент за време на намалувањето на оптималните перформанси. Saw има варијабилно бирање за контрола на брзината (2, 500 - 6, 300 вртежи во минута), со мек старт и електрична сопирачка за додадена погодност.

Други карактеристики

Најдобри понуди