.

.

6 ПАРЧИЊА/Поставете Подлоги за Пијалоци, Подлога За Чаши Отпорни НА Топлина, Подлоги За Пијалоци Од Смола Од Бор Со Држач, Подлоги За Фарма Што Не Се Лизгаат, Подлошк?

6 ПАРЧИЊА/Поставете Подлоги за Пијалоци, Подлога За Чаши Отпорни НА Топлина, Подлоги За Пијалоци Од Смола Од Бор Со Држач, Подлоги

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

●ДОМАШНА ДЕКОРАЦИЈА● : подлогата за масичка за кафе е природно боровото дрво се топи со смола Можете да ја видите текстурата јасно и мастило рендерирање како чад, убава декорација за чај. Можете да го поставите во вашата спална соба, дневна соба, кујна, итн. ●Против ПОПАРУВАЊЕ и ОТПОРЕН на ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА q : подлогите за чаши се отпорни против изгореници и високи температури, што може ефикасно да ја заштити површината на вашата маса од гребење од чаша и оштетување од пијалоци со висока температура. ●ПРЕМИУМ СМОЛА и бор● : подлогите за пијалоци се изработени од висококвалитетна смола и боров материјал, кој е еколошки, издржлив, безбеден и хигиенски. Можете да го користите долго време. ●НЕЛИЗГАЧКО ДНО● : со нелизгачко дно, подлогите на фармата можат да обезбедат стабилно поставување на вашиот сад и чаша на масата. Дебелината од 8 мм ја штити вашата маса од оштетување од жешки садови, што е погодно за домашна употреба. ®ПРЕКРАСЕН ПОДАРОК : подлогите за масичка за кафе се совршени за загревање на куќата, водителка, денот на благодарноста, роденден, годишнини, денот на мајката, Божиќ, денот на Вљубените, подароци за свадба и Ноќта на Вештерките. Секако одличен подарок за себе!.

Други карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Drink Coasters
Material:
Resin + Pine
Color:
As shown in the picture
Coaster Size:
Approx.80x8mm/3.2x0.3in(D x T)
Coaster Holder Size:
Approx.100x70x45mm/3.9x2.8x1.8in(L x W x H)
Weight:
Approx.422g/14.9oz
Package List:
6 x Drink Coasters1 x Coaster Holder
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Најдобри понуди