.

.

X2 BASE 10-F2 HMI екран на допир x2 база 10-F2 10 инчи во залиха што се користи во одлична состојба целосно тестирана

X2 BASE 10-F2 HMI екран на допир x2 база 10-F2 10 инчи во залиха што се користи во одлична состојба целосно тестирана

DEN 1171.20

Количина на стоки
Тековен

X2 база 10-F2 ХМИ екран на допир. Вистински слики со снимки, ве молиме поставете нарачка со доверба - користете брз превоз и испратете по тестирање. Главно сме ангажирани во големи електронски додатоци, доколку имате други барања за модели, добредојде на консултација. Ако имате Anyif, имате други прашања, можете исто така да не контактирате. Вие сте добредојдени да се консултирате. ХМИ екран на допир. Вистински слики со снимки, ве молиме поставете нарачка со доверба - користете брз превоз и испратете по тестирање. Главно сме ангажирани во големи електронски додатоци, доколку имате други барања за модели, добредојде на консултација. Ако имате Anyif, имате други прашања, можете исто така да не контактирате. Вие сте добредојдени да се консултирате. X2 BASE 10-F2 HMI екран на допир x2 база 10-F2 10 инчи во залиха што се користи во одлична состојба целосно тестирана.

Други карактеристики

Најдобри понуди