.

.

Манфрото 635 Брз Единечен Статив, Статив Од Јаглеродни Влакна, За DSLRs, Дигитални Фотоапарати, Цврст и Лесен, Дизајниран За Влогери, Јаглерод, Опрема За Блогирање, Опре?

Манфрото 635 Брз Единечен Статив, Статив Од Јаглеродни Влакна, За DSLRs, Дигитални Фотоапарати, Цврст и Лесен, Дизајниран За

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

БРАВА ЗА БРЗО ИЗВРТУВАЊЕ : Безбедно заклучете ги нозете на стативот со еден, лесен гест КРАЈНАТА РАЗНОВРСНОСТ : овој статив поддржува видео глави со различен дијаметар (половина топка од 75 мм и компатибилна со адаптер со половина топка од 60 мм). СЕКОГАШ ПОДГОТВЕН ЗА ЛЕСНО И БЕЗБЕДНО ДОДАВАЊЕ НА ВАШИТЕ ДОДАТОЦИ : овој статив се одликува Со додатоци За триење со Лесно Поврзување компатибилни Со анти-ротација На Манфрото и иглички против пресврт. ЗА СЕКОЈ ШТО САКА СУПЕР-СИЛНИ, РАЗНОВРСНИ СТАТИВИ : Прицврстувањето на распрскувачот 2 во 1 ја зголемува стабилноста на стативот уште повеќе (ставка што се продава одделно). ПОЛЕСНО СНИМАЊЕ : Намалување на времето за одржување и поставување, ќе можете слободно да се фокусирате на вашата содржина. БРАВА ЗА БРЗО ИЗВРТУВАЊЕ : Безбедно заклучете ги нозете на стативот со еден, лесен гест. КРАЈНАТА РАЗНОВРСНОСТ : овој статив поддржува видео глави со различен дијаметар (половина топка од 75 мм и компатибилна со адаптер со половина топка од 60 мм).

Други карактеристики

Најдобри понуди