.

.

Стил шут С -230 - Медиуми за експлозија - големина на среден удар

Стил шут С -230 - Медиуми за експлозија - големина на среден удар

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Идеално за чистење и обработка на метал Средни фино абразивни медиуми - Приближна големина . Ослободете се алуминиум, леања од бакар легура, челични цевки и структури. Чистење на површини и пиење на мали леани, фалсификати и парчиња третирани со топлина. Средна завршница со добра покриеност. Идеално за чистење и чистење и чистење и чистење и чистење и чистење и за чистење и чистење и за чистење и чистење и добра покрие Поставување метал. Средно фино абразивни медиуми - приближна големина . Aluminum, леања од легура на бакар, челични цевки и структури. Чистење на површината и пиење на мали леани, фалсификати и парчиња третирани со топлина. Средна завршница со добра покриеност. Челичниот шут е идеален материјал за метални облици, чистење и соблекување. S-230 Shot is a medium fine size, approximately .023", used for surface blast cleaning of small sized castings, forgings and heat-treated pieces, aluminum and copper-alloy castings, steel plates, steel pipes, sections and steel structures, како и шут за пиење на работни парчиња.

Други карактеристики

Најдобри понуди