.

.

Ywbl-WH Цпу Држач За Мелење Алат, Мелење Чак Морс Заострен Стебло Рамен Тип На Опашка Струг Должина На Рачката на Додатокот 7.3 инчи, Вежба Чак Стебло

Ywbl-WH Цпу Држач За Мелење Алат, Мелење Чак Морс Заострен Стебло Рамен Тип На Опашка Струг Должина На Рачката на Додатокот

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

ПРОИЗВОДОТ што одговара НА ер, усвојува одличен материјал од 40 Cr, кој е цврст и издржлив Мтб тип на задно влечење усвојува уникатен внатрешен дизајн на конец се користи за поврзување на спојот на центарот за обработка за заклучување на главата на секачот. Дојдете со широк опсег на обработка, Погоден за стругови, машини за дупчење, машини за мелење и здодевни машини. Тоа е првиот избор за славини, вежби и фрези. Овој држач може широко да ја замени обичната дупчалка од типот клуч, чак за мелење од типот 7316 и чак за мелење ОД ТИПОТ Б‑ЕР. Поседуваат висока точност, широк опсег на стегање и голема сила на стегање. Обработката е стабилна и цврстината е висока, процесот на гаснење на површината ја зголемува цврстината на објектот долго време и не е лесно да се деформира кога се користи. Спецификација : Тип На Ставка : Модел На Држач За Мелење Цпу : Мтб5-ЕР32(М20) Материјал : 40цр Цел : Се Користи за операции на машински алати цпу, итн. Цврстина : HRC45-48 Должина На Рачката : Прибл.3 Во Дијаметар На Голема Глава На Конусна Рачка : Прибл. 35мм / 1,4 Во Модуларна Рачка За Заострување : Мтб5 Конец За Опашка : М20х2, 5П Применлива Навртка : Ер32 Карактеристики : може широко да ги замени обичните дупчалки од типот клуч, 7316 фрези и б-ЕР чакови за мелење.

Други карактеристики

Item Type:
CNC Milling Tool Holder
Model:
MTB5-ER32(M20)
Material:
40Cr
Purpose:
Used for operations on CNC machine tools, etc.
Hardness:
HRC45-48
Handle Length:
Approx. 185mm / 7.3in
Diameter of Big Head of Taper Handle:
Approx. 35mm / 1.4in
Modular Taper Handle:
MTB5
Tail Thread:
M20x2.5P
Applicable Nut:
ER32
Features:
Can widely replace ordinary wrench-type drill chucks, 7316 milling chucks, and B-ER milling chucks. Possess high accuracy, wide clamping range and large clamping force.
Scope of Application:
Suitable for lathes, drilling machines, milling machines, and boring machines. It is the first choice for taps, drills and milling cutters. 
Package List:
1 x CNC Milling Tool Holder:
Note:
Please note that the old and new type of the product will be sent randomly,and make sure you will not mind before ordering.:

Најдобри понуди