.

.

Зотил дрон со камера, 4K HD FPV во живо во живо, со батерија што може да се полни и носење куќиште, хеликоптер за Quadcopter RC за деца и возрасни, контрола на гравитација, режим

Зотил дрон со камера, 4K HD FPV во живо во живо, со батерија што може да се полни и носење куќиште, хеликоптер за Quadcopter RC за

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

▼ 4 K Преносот на видео-слика, можете да го гледате видеото од дронот од растојание преку вашиот мобилен телефон, а преносот на слика со висока дефиниција не одложува ▼ GPS со еден клуч враќање, со прецизно позиционирање на GPS, може да реализира едно- Враќање на клучот, без враќање на сигналот, враќање на мала моќност . ▼ Модуларна батерија, лесна за замена, долг век на траење на батеријата и лесен за замена, интелигентни и заштеда на енергија . ▼ 50 пати снимање на зумирање, без страв од стрелање со голема надморска височина, лесно За да се постигне бесплатен визир, двојно повеќе од видното поле на воздушната фотографија . ▼ Двојни камери, бесплатно префрлување, бесплатен визир, земете различна убавина, снимањето со повеќе агол е погодно за разни сцени . ▼ 4 K Преносот на видео-слика, можете да го гледате Видео од беспилотното летало од далечина преку вашиот мобилен телефон, а преносот на слика со висока дефиниција не се одложува . ▼ GPS се враќа со еден клуч, со прецизно позиционирање на GPS, може да реализира враќање на еден клуч, без враќање на сигналот, враќање на ниска моќност . ▼ Модуларна батерија, лесна за замена, долг век на траење на батеријата и лесен за замена, интелигентна и заштеда на енергија . ▼ 50 пати снимање на зумирање, без страв од снимање со голема надморска височина, лесен за постигнување бесплатен визир, двојно повеќе од видот на полето на воздушна фотографија .

Други карактеристики

Најдобри понуди