.

.

Орела со повеќе функционални трислојни пластични алатки за алатки за преклопување хардвер додатоци за алатки Организатор Делови пластично складирање на куќишта

Орела со повеќе функционални трислојни пластични алатки за алатки за преклопување хардвер додатоци за алатки Организатор Делови пластично

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Задеберете нови суровини, можете да издржите луѓе, да кренете 50 кг Поддршка за склопување на јачината, може да се постави хоризонтално на 180 °. Кутијата има заклучување на дупката и дизајнот на заклучување на бравата. Лесен за носење, голем простор, за да се задоволат дневните потреби. Разновидност на практични и убави. Задеберете нови суровини, можете да издржите луѓе, да кренете 50 кг. Поддршка за склопување на јачината, може да се постави хоризонтално на 180 °. Кутијата има заклучување на дупката и дизајнот на заклучување на бравата. Лесен за носење, голем простор, за да се задоволат дневните потреби. Разновидност на практични и убави. Задебели нови суровини, можете да издржите луѓе, да кренете шипка за поддршка на преклопување од 50 kgstrenge, може да се постави хоризонтално на 180 ° кутијата има заклучување на дупката и дизајнот на заклучувањето на ток : Материјал : Plastic Note : 1.

Други карактеристики

Најдобри понуди