.

.

Тестер за електролицер вода, комплет за тестер за квалитет на вода за вода за пиење и секаков вид вода, тестери за брза вода за електролицери за тестирање на алатка ?

Тестер за електролицер вода, комплет за тестер за квалитет на вода за вода за пиење и секаков вид вода, тестери за брза вода за електролицери

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

➤ Премиум Квалитет : Направено од премиум материјали, компактен и лесен, стабилен и издржлив во употреба ➤ висока практична употребливост, не лесно деформирана и оштетена, силна отпорност на абење. Application : Одлична алатка поставена за вода за пиење, филтрација на вода и прочистување, хидрокултура, аквариа, базени и бањи и многу повеќе. ➤ Ханди : Лесно за употреба, брзо тестирање со јасни резултати од тестот. Лесно е да се инсталира, лесен за употреба, светлина на тежина, лесен за носење. ➤ е ефтин начин за тестирање на квалитетот на водата, проверете ја состојбата на водата за пиење. Водата се чини дека се разликува во бојата по електролизата за да покаже различни нечистотии во водата. ➤ Премиум Квалитет : Направено од премиум материјали, компактен и лесен, стабилен и издржлив во употреба. ➤ висока практична употребливост, не лесно деформирана и оштетена, силна отпорност на абење. Application : Одлична алатка поставена за вода за пиење, филтрација на вода и прочистување, хидрокултура, аквариа, базени и бањи и многу повеќе.

Други карактеристики

✦ :
✦ Material:
plastic, metal
✦ :
✦ Voltage:
110V US plug
✦ :
✦ Main color:
black
✦ :
✦ Weight:
approximately 100g
✦ :
✦ Package:
✦ :
✦ 1set x Water Quality Tester :

Најдобри понуди