.

.

WLA неткаена кутија за складирање на преклопување, голема задебелена кутија за складирање со капаци за складирање на капаци за складирање на контејнери, организато?

WLA неткаена кутија за складирање на преклопување, голема задебелена кутија за складирање со капаци за складирање на капаци за

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Лесно за преклопување : Одделот со џебови е одвојлив, едноставен и удобен, може лесно да се свитка, не ја оштетува облеката и е стабилна и удобна Супер-лепете велкро : Велкро е изработен од увезени материјали, со добра лепење и добро запечатување. Дизајнот однатре нема да влијае на изгледот. Исклучителна рачка, цврста и издржлива : истата рачка на ткаенината, поубава, рачката е фино направена, издржлива и силна. Подготвени прилики со повеќекратна употреба : Склопните канти за складирање се совршен начин за пристапување, организирање и складирање на предмети дома, канцеларија, домашна канцеларија, мансарда или други живеалишта. Одлична услуга : Ако имате какви било прашања во врска со овој производ, можете да контактирате со нас преку е -пошта и ние ќе ви одговориме во рок од 24 часа. Лесно за преклопување : Одделот со џебови е одвојлив, едноставен и удобен, може лесно да се свитка, не ја оштетува облеката и е стабилна и удобна. Супер-лепете велкро : Велкро е изработен од увезени материјали, со добра лепење и добро запечатување. Дизајнот однатре нема да влијае на изгледот. Исклучителна рачка, цврста и издржлива : истата рачка на ткаенината, поубава, рачката е фино направена, издржлива и силна. Подготвени прилики со повеќекратна употреба : Склопните канти за складирање се совршен начин за пристапување, организирање и складирање на предмети дома, канцеларија, домашна канцеларија, мансарда или други живеалишта. Одлична услуга : Ако имате какви било прашања во врска со овој производ, можете да контактирате со нас преку е -пошта и ние ќе ви одговориме во рок од 24 часа. Дали сте загрижени за складирање на дневни материјали? Кутии за складирање со кутии за капаци, ви донесуваат поубаво 39,25.

Други карактеристики

Product name:
Large foldable storage box
Model:
Two-piece suit
Material:
Fabric
Whether to fold:
yes
Specifications:
25.21.17cm; 39.25.25cm
Color:
purple, pink, red, blue
Storage scene:
study room, bedroom, living room
Scope of application:
toys, CDs, mobile phones, socks, sweaters, jewelry, tissues, sundries, remote controls, medicine, cosmetics, underwear, clothing, a wide range, magazines, stationery, bras
What can you get?:
25*21*17cm storage box*1:
39*25*25cm storage box*1:
Instructions:
1. Take out the product from the bag:
2. Stretch the box towards all sides:
3. Stretch the bottom plate:
4. Installation is complete:
Notes:
Washing method:
Wipe dry with a damp towel and let it dry (do not wash directly)
The delivery period is 15~25 working days. If our products are not satisfactory, please contact us and we will be happy to receive your feedback on our products. :

Најдобри понуди