.

.

Hantek PP-200 1x 10x 200MHz Осцилоскоп клип Пасивен BNC Clip Clip Clip

Hantek PP-200 1x 10x 200MHz Осцилоскоп клип Пасивен BNC Clip Clip Clip

DEN 223.84

Количина на стоки
Тековен

Интегралното обликување на инјектирање ја прави употребата пофлексибилна, а осцилоскопот способен да прилагоди повеќе ситуации за тестирање Сооднос на слабеење : 1x и 10x по избор. Компатибилен со домашни и меѓународни дигитални и аналогни осцилоскопи во соодветна фреквенција. Карактеристики : Сооднос на слабеење на перформанси и карактеристики : 1 × и 10 × по избор. Преносен дизајн според ергономијата. Интегралното обликување на инјектирање ја прави употребата пофлексибилна, а осцилоскопот способен да прилагоди повеќе ситуации за тестирање. Безбедносни стандарди : Го помина атестирањето на ЦЕ на европската заедница. Спецификации : слабеење : X1 x10 Отпорност на влез : 1 MΩ : 10 MΩ Влезен капацитивност : X1 : 85 PF-115 PF X10 : 18.5 PF Опсег на компензација : 15pf-35pf Системски опсег на опсег : x1 : dc-roy-6mhz x10 : DC-00 MHz напон за влез : x1 : x1 : .

Други карактеристики

Најдобри понуди