.

.

Forve Лабораторија Клупа Центрифуги, Електрична Центрифуга Машина, Со Тајмер И Контрола На Брзината, 4000RPM, 0-60min, Капацитет 20 ml x 12,110 V/220V, За Медицинска Пракса, Крв, Серум,

Forve Лабораторија Клупа Центрифуги, Електрична Центрифуга Машина, Со Тајмер И Контрола На Брзината, 4000RPM, 0-60min, Капацитет 20 ml x

DEN 1057.60

Количина на стоки
Тековен

①Прилагодување на времето И Брзината : Центрифугалната машина е лесна за употреба со нејзината јасна контролна табла за контрола на брзината и времето Има функција за тајминг (1-60мин) и е погодна за квалитативни и квантитативни експерименти. ●Лабораториски Центрифуги На клупата На Клупата : оваа центрифуга е изработена од висококвалитетни метални материјали, третман на прскање со површински прав, мазна површина, отпорна на ' рѓа, лесна за чистење, силна и издржлива. Центрифугалниот капацитет е 20мл по цевка, што е од корист за вашата работна ефикасност. ●Роторот На моторот Работи Непречено : дизајнот со фиксен агол на нашата центрифугална машина има предност што нема подвижни делови во роторот, може да предизвика помал стрес на металот, што може да го продолжи со користење на животниот век. Компонентите на моторот имаат висок степен на затегнатост, моторите работат стабилно. ●Ефикасен И Стабилен Q : центрифугата е извонредна во дизајнот, мала по големина, едноставна во работењето и лесна за носење. Работи непречено и тивко. Подлога за стапала против лизгање, може да ги елиминира прекумерните вибрации. Тоа е најдобриот избор на примерок за центрифугално одвојување. ①Широко Примена : центрифугите се широко користени во лабораторија или оддел за производство на организми, медицински, хемиски, итн. Главно се користи за проценка на радиоактивноста и одделни клетки или честички. Центрифугалната машина може широко да се користи за одвојување на суспензијата на цврсти честички и течност; или емулзија во двата вида на различна густина и меѓусебна мешавина на одвојување на течноста, можете да изберете тт 15м, 10мл епрувети во ротори.

Други карактеристики

Power Supply:
110V/220V, 50/60Hz
Timing Range:
0-60 minutes
Speed ​​range 0-4000 rpm :
Capacity:
20mlX12 holes (angle type)
Size:
31*28*24 cm
Package Size:
38*34*33 cm
Weight:
7 kg
Package Include:
Centrifuge*1 :
Tubes(20ml)*12 :
Note:
Please insert the tubes into the machine symmetrically, or will not work properly in an asymmetric state. :
When using this instrument, please first check whether the accessories are complete. :
Due to lighting and display reasons, there will be color difference between the real object and the photo, please refer to the real object :
The above data is for reference only, the size is manual measurement, there may be 1-3cm error, please refer to the actual product, thank you. :

Најдобри понуди