.

.

Архитектонски поштенски сандачиња 5285R-10 Заменско знаме, црвено

Архитектонски поштенски сандачиња 5285R-10 Заменско знаме, црвено

DEN 94.72

Количина на стоки
Тековен

Заменливо знаме за замена на челик за архитектонски поштенски сандачиња Конструиран од галванизиран челик и целосно обложен во прав за отпорност на корозија. Доаѓа комплетно со хардвер за монтирање. Димензии на знамето : 7,4 in. Заградата за монтирање. Вклучени компоненти : Инсталирање на хардверски упатства. Заменливо знаме за замена на челик за архитектонски поштенски сандачиња. Конструиран од галванизиран челик и целосно обложен во прав за отпорност на корозија. Доаѓа комплетно со хардвер за монтирање. Димензии на знамето : 7,4 in. Заградата за монтирање. Вклучени компоненти : Инсталирање на хардверски упатства. Црвениот галванизирано челично знаме со тешка должност одговара на сите архитектонски поштенски сандачиња во рурален стил. Сè што ви треба за замена на знамето е вклучено во овој комплет. Завршено во издржлив палто во прав што се спротивставува на елементите.

Други карактеристики

Најдобри понуди