.

.

СЕТ Ножици ЗА НОЖИЦИ ЗА НОЖИЦИ За НОЖИЦИ За ОТСТРАНУВАЊЕ На Кутикулите За Нокти За Нокти За Нокти Педикир За Кожа Клешти ЗА Кожа СО Туркач ЗА Кутикули 2 ПАРЧИЊА Комп?

СЕТ Ножици ЗА НОЖИЦИ ЗА НОЖИЦИ За НОЖИЦИ За ОТСТРАНУВАЊЕ На Кутикулите За Нокти За Нокти За Нокти Педикир За Кожа Клешти ЗА Кожа СО

DEN 237.60

Количина на стоки
Тековен

Висока цврстина фин челик, не е лесен за ' рѓа и издржлив Лесно се отсекуваат обрасните кутикули или мртвата кожа без болка или мака. Вграден дизајн на пролет, еластична издржливост, не лесна деформација, лесен за употреба. Прифатетеonomономски дизајн, рачка што не се лизга, лесна за сечење мртва кожа. Применливо за маникир или педикир дома или во салон. Опис Оваа ставка може чисто и безболно да ги исече ноктите или обрасните кутикули. Ноктите за нокти беа дизајнирани за лесно прицврстување на ноктите од сите големини, што ги прави најдобрите машинки за нокти за дебели нокти, вродени нокти на нозете. Уникатен дизајн на рачката, погоден и за лева или за десна употреба. Карактеристики-Боја : Црна. - Материјал : Нерѓосувачки Челик. - Големина : Прибл. 13х5х1см-фин челик Со Висока цврстина, не е лесен за ' рѓа и издржлив. - Лесно се отсекуваат обрасните кутикули или мртвата кожа без болка или мака.

Други карактеристики

Најдобри понуди