.

.

NHOSS DC 6V-40V до 5V 3A Double USB Charge DC-DC Step Down Converter Module за Charger Carger LM2596 DUAL TWA TWA TWA TWAI

NHOSS DC 6V-40V до 5V 3A Double USB Charge DC-DC Step Down Converter Module за Charger Carger LM2596 DUAL TWA TWA TWA TWAI

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Модули МодулДетаил : Ставка : Двоен USB излезен модул 3А чекор -надолу : 6 V -40 Voutput : 5 V / 3 A (максимум) Ефикасност : 92% (максимум) Фреквенција на префрлување : 150k Hzworking Температура : -40 Центарот за центри Капацитет : Максимален излез 3 Ascope : Мобилна моќност, мобилни телефони, уреди со рамен панел USB 5 V.

Други карактеристики

Најдобри понуди