.

.

ПРЕДИЗУМ Кинески Тркалезни Вентилатори Со Рачни Кружни Вентилатори Со Реси Двострани Вентилатори За Везење Проѕирни Навивачи На Тркалезна Свила Антички Дворски ?

ПРЕДИЗУМ Кинески Тркалезни Вентилатори Со Рачни Кружни Вентилатори Со Реси Двострани Вентилатори За Везење Проѕирни Навивачи На Тркалезна Свила

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Овој вентилатор е многу исклучителен Кинески рачен вентилатор изработени од солза отпорни и материјал. не е лесно оштетен и е полн со традиционален Кинески стил. Понатаму, одличен подарок за себе, пријателите и роднините. Направено од премиум материјал, кој може да ги задоволи вашите барања за долгорочна употреба. Може да се поврзе со чеонгсам и Ханфу за да се доживее Кинеската историја и култура. Кружен Вентилатор. Дебела и добро газа, дрвен материјал обезбедуваат практичност и убавина на вентилаторот. Тркалезна Рака Вентилатор. Не може да се користи секојдневно, но исто така и како домашна декорација и сувенир. Кинески Вентилатор За Реси. Овој вентилатор е многу исклучителен Кинески рачен вентилатор. изработени од солза отпорни и материјал. не е лесно оштетен и е полн со традиционален Кинески стил. Понатаму, одличен подарок за себе, пријателите и роднините. Направено од премиум материјал, кој може да ги задоволи вашите барања за долгорочна употреба. Може да се поврзе со чеонгсам и Ханфу за да се доживее Кинеската историја и култура. Кружен Вентилатор. Дебела и добро газа, дрвен материјал обезбедуваат практичност и убавина на вентилаторот.

Други карактеристики

Најдобри понуди