.

.

Алуминиум 5 Чекор А тип V-појас пагода макара за надворешна диа 55-150мм

Алуминиум 5 Чекор А тип V-појас пагода макара за надворешна диа 55-150мм

DEN 358.40

Количина на стоки
Тековен

Направено од висококвалитетен алуминиум, силен и здрав Погоден за појас за тајминг на макара во форма V. Дизајнот со 5 слот може да се примени на различни барања за брзина. V-Type 5 чекори макара за погон на моторната вратило. Дијаметар на дупката 14,16мм, ширината на клучот е 5мм. Направено од висококвалитетен алуминиум, силен и здрав. Погоден за појас за тајминг на макара во форма V. Дизајнот со 5 слот може да се примени на различни барања за брзина. V-Type 5 чекори макара за погон на моторната вратило. Дијаметар на дупката 14,16мм, ширината на клучот е 5мм. Карактеристики : Направено од високо квалитетен алуминиум, силен и здрав. Погоден за појас за тајминг на макара во форма V. Дизајнот со 5 слот може да се примени на различни барања за брзина. V-Type 5 чекори макара за погон на моторната вратило. Дијаметар на дупката 14,16мм, ширината на клучот е 5мм. Дијаметар на дупка 18,19,20,22мм, ширината на клучот е 6мм.

Други карактеристики

Најдобри понуди