.

.

100 Парчиња Леплива Форма На Нокти Црвена Форма На Пеперутка За Ув Гел Совети За Нокти Продолжување На Алатката За Уметност На Ноктите Форми Држач За Декорација На П?

100 Парчиња Леплива Форма На Нокти Црвена Форма На Пеперутка За Ув Гел Совети За Нокти Продолжување На Алатката За Уметност На Ноктите Форми

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Налепници За Водич За Продолжување на ноктите : Материјал : Хартија; Количина : 100 парчиња Со должина и броеви означени на секоја форма на нокти што обезбедува точен водич за правење на вашите убави нокти. Лесен за употреба : самолепливи, налепниците за нокти се најзгодниот и лесен начин за украсување на вашиот нокт. Лесно за земање, без отпад, колку да се земе, постои одредено растојание помеѓу двете парчиња, за да се спречи кинење на следното парче, да се елиминира отпадот. Оваа налепница за водич за градење нокти погодна за продолжување на ноктите со поли гел / продолжување на акрилни нокти / продолжување НА ноктите СО УВ ГЕЛ. Одлично За Професионален Специјалист за Нокти или Ученик за Уметност за Нокти. Идеален за нега на прсти, салон за маникир или домашна употреба. Карактеристики : 100% Сосема нова и висококвалитетна лента има самолеплива подлога и ќе се залепи за исушен полиран нокт со бројни ознаки лесно ја добивате саканата должина и облик погоден за професионална употреба или лична употребапогоден За продолжување На Гел За нокти Салон За Убавина, Приватна Употреба : Поставен во ноктот, а двата агли залепени заедно за да се одржи совршен лак.

Други карактеристики

Најдобри понуди