.

.

1:64 M3 G80 Симулација диекаст модел на легура модел на автомобил за Para64

1:64 M3 G80 Симулација диекаст модел на легура модел на автомобил за Para64

DEN 537.60

Количина на стоки
Тековен

Бренд : Пара -скала : 1 : 64 Големина : (приближно cm) : материјал со должина од околу 7 см : метал, пластика, гумен модел Состојба : сосема ново со оригинални карактеристики на кутијата : Вклучува база на дисплеј, акрилен капак и кутија Бренд : Пара -скала : 1 : 64 Големина : (приближно cm) : материјал со должина од околу 7 см : метал, пластика, гумен модел Состојба : сосема ново со оригинални карактеристики на кутијата : Вклучува база на дисплеј, акрилен капак и кутија. Бренд : Пара -скала : 1 : 64 Големина : (приближно cm) : материјал со должина од околу 7 см : метал, пластика, гумен модел Состојба : сосема ново со оригинални карактеристики на кутијата : Вклучува база на дисплеј, акрилен капак и кутија.

Други карактеристики

Најдобри понуди