.

.

P1Harmony Dishearmony: Откријте 3 -та мини албум содржини+постер+порака фото -картичка+следење на Kpop Запечатено

P1Harmony Dishearmony: Откријте 3 -та мини албум содржини+постер+порака фото -картичка+следење на Kpop Запечатено

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Официјално дистрибуирана нова и оргинална ставка од производителот Сите артикли и карактеристики од оригиналните производители се испорачуваат во оригинална состојба на запечатен пакет. Вашата количина на купување ќе се смета на табелата Кореја Хантео и Гаон!. Сите нарачани ставки ќе бидат испорачани со број за следење. Облик на артикалот : Правоаголен. Официјално дистрибуирана нова и оргинална ставка од производителот. Сите артикли и карактеристики од оригиналните производители се испорачуваат во оригинална состојба на запечатен пакет. Вашата количина на купување ќе се смета на табелата Кореја Хантео и Гаон!. Сите нарачани ставки ќе бидат испорачани со број за следење. Облик на артикалот : Правоаголен. P1 Harmony Dishearmony : Откријте 3 -ри мини албум -албум Содржина - дознајте верзија ЦД+1 P преклопен постер+88 P брошура+1 P постери за преклопување на пакет+1 P стоечка картичка со фото картичка+1 P лого ознака+1 P селфи фото картичка+бесплатен број за следење. Превртете ја верзијата CD+1 P преклопена постер+88 P брошура+1p постери за преклопување на пакет+1p стоичка картичка за слика+1p лого ознака+1p селфи фото -картичка+бесплатен број за следење.

Други карактеристики

Најдобри понуди