.

.

Footballо Монтана Фудбал за мастер систем на Сега

Footballо Монтана Фудбал за мастер систем на Сега

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Тоа е прилепување! Ова е вашата шанса да ги фаќате влошките на рамото со oeо Монтана, човекот кој го водеше „Тимот на осумдесеттите“ на четири првенства во Супербол Вие ја обезбедувате целата херојска четвртина квартал, брилијантност за играње, и посочувате како да го погодите теренот против кој било од 28-те екипи на Про. Повикајте ги сите свои претстави! Секој тим има играчка со 17 навредливи и шест одбранбени опции. Изберете ја претставата за која сметате дека ќе работи најдобро, или земете ги советите на самиот oeо Монтана, бидејќи тој ја препорачува претставата што би ја повикала во секоја ситуација. Вие ја контролирате акцијата на теренот со префрлување на клучните играчи додека се одвива претставата. Вашата сила и брзина ќе варираат по позиција, исто како и вистинскиот спорт. Запалете шлемови со компјутер или дупки за удирање во одбраната на пријател. Можете ли да ја задржите главата ладна, а вашата рака што минува топла? Изберете го вашиот тим.

Други карактеристики

Најдобри понуди