.

.

#Провокативна голема торба за подароци- игриво предложи торба за подароци за возрасни

Провокативна голема торба за подароци- игриво предложи торба за подароци за возрасни

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

За разлика од другите торби за подароци, ќе бидете горди да ги завиткате вашите подароци за возрасни во овие разиграно сугестивни кеси Тие изгледаат скапо и се чувствуваат неверојатно!. Високо квалитетни, уникатни вреќи за луксузни подароци изработени од густа, цврста хартија со картички со елегантни ткаени рачки. Оваа сина торба за подароци со црн кадифе како собрана шема на Fleur de Lis има втиснат печат за злато фолија #провокативно. Оваа пријатна торба е исто толку забавно да се даде колку што е да се добие. Сина боја со 2 рачки. За разлика од другите торби за подароци, ќе бидете горди да ги завиткате вашите подароци за возрасни во овие разиграно сугестивни кеси. Тие изгледаат скапо и се чувствуваат неверојатно!. Високо квалитетни, уникатни вреќи за луксузни подароци изработени од густа, цврста хартија со картички со елегантни ткаени рачки. Оваа сина торба за подароци со црн кадифе како собрана шема на Fleur de Lis има втиснат печат за злато фолија #провокативно. Оваа пријатна торба е исто толку забавно да се даде колку што е да се добие.

Други карактеристики

Најдобри понуди