.

.

LeLuv Maxi Blue Plus Vacuum Meange Penis Pump Pump со премиум силиконски црево 9 инчи x 2,50 инчен цилиндер

LeLuv Maxi Blue Plus Vacuum Meange Penis Pump Pump со премиум силиконски црево 9 инчи x 2,50 инчен цилиндер

DEN 1435.52

Количина на стоки
Тековен

Рачката на пумпата Maxi е цврста, но сепак ергономска за лесна употреба Прочистете го вентилот за безбедно и веднаш да го ослободи целиот вакуум брзо, лоциран на ергономското најлонско тело. Лесна за употреба за почетници, но трајни и висококвалитетни, експертите го сакаат тоа исто така. Поставувањето на брзо ослободување на цилиндерот овозможува да се одржи притисокот, без пумпата да треба да остане прикачена. Вакуумски опсег : 0 - 30 hg, 0-760 mm Hg. Рачката на пумпата Maxi е цврста, но сепак ергономска за лесна употреба. Прочистете го вентилот за безбедно и веднаш да го ослободи целиот вакуум брзо, лоциран на ергономското најлонско тело. Лесна за употреба за почетници, но трајни и висококвалитетни, експертите го сакаат тоа исто така. Поставувањето на брзо ослободување на цилиндерот овозможува да се одржи притисокот, без пумпата да треба да остане прикачена. Вакуумски опсег : 0 - 30 hg, 0-760 mm Hg. Пумпата за пенис Maxi создава непосредно, моќно вшмукување, додека ергономски дизајнираното најлонско куќиште е лесен и лесно се користи со една рака. Безбедносниот вентил за чистење е лесен за работа со едноставен пресврт. Премиумто црево е дизајнирано за сесии за пумпање без проблеми со лизгав силиконски материјал е не-привлечен, а нашите специјално дизајнирани фитинзи за брзо дисконирање за да понудат сесии за пумпање без проблеми.

Други карактеристики

Најдобри понуди