.

.

5 парчиња Замена продавница Со Брзо За Набавки Брз Адаптер За Шрафцигер За Плетење Разбој Вежба Плетено Небо Небо-Рачка Хексадецимален Чудак Адаптер За Шиење Дома ?

5 парчиња Замена продавница Со Брзо За Набавки Брз Адаптер За Шрафцигер За Плетење Разбој Вежба Плетено Небо Небо-Рачка Хексадецимален

DEN 721.60

Количина на стоки
Тековен

ПЛЕТЕЊЕ МАШИНА АДАПТЕР има едноставен дизајн, но многу практичен во употреба, што ви дава добро искуство со користење ДОМАШНА МАШИНА ЗА ПЛЕТЕЊЕ ЧУДАК АДАПТЕР адаптерот се користи за разбој, брзо намотување и не е лесен за јазол. МАШИНА ЗА ПЛЕТЕЊЕ АДАПТЕР производот е во едноставен дизајн, но многу корисен и практичен. РАЧКА АДАПТЕР ЗА МАШИНА за ПЛЕТЕЊЕ изработени со фина изработка, за да се обезбеди практичност и издржливост. БРЗО ПРИЦВРСТУВАЊЕ НА МАШИНАТА за ПЛЕТЕЊЕ адаптерот може лесно да се постави и отстрани, дозволувајќи ви да ја користите машината рачно или да се напојува за кратко време. Пакет Листа 1 х Рачка Рачка Адаптер Карактеристики-производот е во едноставен дизајн, но многу корисен и практичен. - пластика, нерѓосувачки челик материјал, кој не е лесно да се деформира или. - Совршената изработка ќе ви даде одлично искуство за употреба. - Материјал : Пластика, нерѓосувачки челик - овој адаптер за машина за плетење е многу лесен за инсталирање, што ви дава многу погодност.

Други карактеристики

Најдобри понуди