.

.

Опрема за затоплување на храна Блдфанал алуминиумски вентилатор сечило

Опрема за затоплување на храна Блдфанал алуминиумски вентилатор сечило

DEN 266.40

Количина на стоки
Тековен

Оригинален дел за замена на OEM Опремата за затоплување на храна се одликува со правење опрема за топла храна. Користете оригинални делови за OEM за безбедносна сигурност и перформанси. Број на единици : 1. Оригинален дел за замена на OEM. Опремата за затоплување на храна се одликува со правење опрема за топла храна. Користете оригинални делови за OEM за безбедносна сигурност и перформанси. Број на единици : 1. Опрема за затоплување на храна Блдфанал алуминиумски вентилатор.

Други карактеристики

Најдобри понуди