.

.

[Приложена серија/SE-600 серија/индустриска апликација] Средно добро SE-600-24

[Приложена серија/SE-600 серија/индустриска апликација] Средно добро SE-600-24

DEN 396.80

Количина на стоки
Тековен

Влез за наизменична струја што може да се избере по прекинувач (SE-600/1000) Присилно ладење на воздухот од вграден вентилатор DC. Вградена функција за далечинско чувство. 100% тест за согорување на оптоварување. 2 години гаранција. Влез за наизменична струја што може да се избере по прекинувач (SE-600/1000). Присилно ладење на воздухот од вграден вентилатор DC. Вградена функција за далечинско чувство. 100% тест за согорување на оптоварување. 2 години гаранција. Castect AC Влез за влез по прекинувач (SE-600 /1000) AC Влез 180 ~ 264 VAC само (SE-1500) Заштита : Краток спој / преоптоварување / над напон / над ладење на воздухот со температура на воздухот со вграден DC вентилатор-во-далечински смисла Функција ОК, ОК, ОК, ОК, ОК, ОК, ОК, ОК, ОК, ОК, ОК, ОК, ОК, ОК, ОК, ОК, ОК, ОК, ОК, ОК Контрола на далечинско вклучување / исклучување (SE-1000 /1500) 100% Индикатор за тестирано согорување на оптоварување за напојување за напојување на 2 години гаранцијата не вклучува никакви даноци / такси / такси / такси за ракување. За повеќе информации во врска со даночната стапка, проверете кај локалното одделение за сопствени сопствени предмети пред набавките.

Други карактеристики

Најдобри понуди