.

.

Делта 28-400 Водич за блокови и систем за лежишта

Делта 28-400 Водич за блокови и систем за лежишта

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Создадете помалку триење Обезбедете ладилник, подолготрајно сечило. Исечен сечило за следење на сечилото. Потивок и измазнето сечило за трчање. Има толеранција на блок на седиштето на =/- 0,005 ". Создадете помалку триење. Обезбедете ладилник, подолго трајно сечило. Направено од алуминиум-оксид керамика со цврстина од 9,5. Тие создаваат многу помалку триење, работат побрзо, потивок и го надминуваат секој друг водич блок на пазарот. Нашите клиенти ни кажуваат дека го зголемуваат животот на сечилото за 40%! (Сетот ги заменува ролеричките лежишта). Комплетот ги вклучува сите компоненти на сликата.

Други карактеристики

Најдобри понуди