.

.

Јардве 1 парчиња Рачка Во Форма На Буквата Y Рачка За Рачка За Лопата За Снег Рачка За Рачка Со Железна Лопата Рачки За Замена На Лопати Вилушки Рачки Делови За Лопат?

Јардве 1 парчиња Рачка Во Форма На Буквата Y Рачка За Рачка За Лопата За Снег Рачка За Рачка Со Железна Лопата Рачки За Замена На Лопати

DEN 273.44

Количина на стоки
Тековен

И Во Облик На Рачка : можете да ја купите оваа убава и практична рачка за замена на лопата на Пластична Рачка За Држење : Ова е практичен додаток за градинарска лопата, што може подобро да ви помогне да го продолжите работниот век на лопата. Рачка за градинарски Лопати : рачката на лопата има добри детали за изработка, е удобна и издржлива и не е лесно да се скрши и деформира. Замена На Рачката На Лопата : има стилски дизајн, лесен за совпаѓање и има добар декоративен ефект. Рачка За Држење на лопата : 1 парчиња Корисна Алатка Зафат Железо Рачка За Замена На Лопата Рачки За Градинарски Лопати. Пакет Листа 1 х Лопата Рачка Карактеристики-Материјал : Железо, Дрво Лопата Делови-Големина : Околу 23, 00Х12, 00Х3, 10см/9, 04Х4, 72Х1 Лопата Рачка. - Направено со одлична изработка, издржлив квалитет и добри перформанси против лизгање, многу практична рачка за градинарски лопати. - Со вистинска големина, тоа е рачка за замена за машини за снег, алатки за гребло итн. - Со едноставен метод на апликација, лесно можете да ја замените Старата рачка Во Форма На Буквата Y. - Разумниот дизајн на структурата го олеснува совладувањето, може да ви помогне да заштедите енергија и да се чувствувате порелаксирано На Работа Пластична Рачка За Држење.

Други карактеристики

Најдобри понуди