.

.

Piper Products 706424 Контролер на влажност

Piper Products 706424 Контролер на влажност

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Димензии на пакетот : 4 Количина на пакет : 1. Тип на производ : Снабдување со услуги за храна. Земја на потекло : Италија. Димензии на пакетот : 4. Количина на пакет : 1. Тип на производ : Снабдување со услуги за храна. Земја на потекло : Италија. Piper Products 706424 Контролер на влажност.

Други карактеристики

Најдобри понуди