.

.

Плплаао Мини Мерач На Притисок На Фудбалска Топка, Одбојкарски Кошаркарски Барометри Со Дигитален Дисплеј, Пренослив Мерач На Притисок На Топката За Фудбал Рагби ?

Плплаао Мини Мерач На Притисок На Фудбалска Топка, Одбојкарски Кошаркарски Барометри Со Дигитален Дисплеј, Пренослив Мерач На Притисок На Топката

DEN 326.40

Количина на стоки
Тековен

Може да ги совлада сите видови притисок на топката, како што се кошарка, фудбал, одбојка и така натаму Со издувен вентил, притисокот на надуената топка може лесно да се прилагоди. Овозможува ослободување на воздухот без отстранување на манометарот. Изработени од метал со заштитна гумена обвивка за да се спречи паѓање. Со лцд електронски дигитален дисплеј, лесен за читање. Овозможува ослободување на воздухот без отстранување на манометарот. Може да ги совлада сите видови притисок на топката, како што се кошарка, фудбал, одбојка и така натаму. Со издувен вентил, притисокот на надуената топка може лесно да се прилагоди. Овозможува ослободување на воздухот без отстранување на манометарот. Изработени од метал со заштитна гумена обвивка за да се спречи паѓање. Со лцд електронски дигитален дисплеј, лесен за читање. Овозможува ослободување на воздухот без отстранување на манометарот. Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Тип : Тестер За Притисок На Топката : Металбој : Црна Големина На Производот : Дијаметар : Прибл.6 во тежина : Прибл.

Други карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Ball Pressure Tester
Material:
Metal
Color:
Black
Product Size:
 
Diameter:
Approx. 40 mm/1.6 in
Weight:
Approx. 79g
Measurement Range:
0-1.4BAR(MPA)
Accuracy Level:
2.5
ConnectionType:
Radial
Environment Temperature:
-20°C-50°C
Battery:
Button Battery(1 pc, included)
Battery Model:
CR2032
Rated Capacity:
220mAh
Voltage:
3V
Package List:
1 x Ball Pressure Tester   
Note:
1. Please allow 1-3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Најдобри понуди