.

.

Lixfdj Трајлив 20мм/0,8in дебели мрзливи сузани со логорски прстен, 16/31 инч, злато // 262

Lixfdj Трајлив 20мм/0,8in дебели мрзливи сузани со логорски прстен, 16/31 инч, злато // 262

DEN 1907.84

Количина на стоки
Тековен

1 Дебелината на мрзливиот прстен за грамофон на Сузан е најмалку 20мм/0,8in, а капацитетот на лежиштето се зајакнува.Премиум материјал - Лежиштата усвојуваат ABS пластичен материјал, цврст и лесен за чистење. Капацитет на оптоварување 110-154 фунти (50-70 кг). Можете да одлучите материјал од врвот како што сакате, како што се дрво, мермер за да одговара на вашиот стил на дома. Ако вашата грамофон не може да се сврти слободно, можете да пробате малку лубрикант и синтетички спреј на неа од јазот помеѓу надворешниот и внатрешниот прстен.Преј-дупчат дупки за монтирање : мрзливиот прстен за грамофон на Сузан доаѓа со претходно удрени дупки на внатрешниот прстен за да ја олесни инсталацијата. Ниво бесконечни практични апликации - Идеално за украси за торта, ТВ монитор, електронска поправка, база на скулптури, угостителски услуги, приказ на храна, столчиња за вртење, научни проекти и многу повеќе. ★ Класичен ставка за подароци - прави совршен подарок за сите особено Оние што започнуваат ново семејство. Тоа е прекрасен начин за подобрување на функционалноста и декор на секоја кујна. Дебелината на мрзливиот прстен за грамофон на Сузан е најмалку 20мм/0,8in, а капацитетот на лежиштето се зајакнува.Премиум материјал - Лежиштата усвојуваат ABS пластичен материјал, цврст и лесен за чистење. Капацитет на оптоварување 110-154 фунти (50-70 кг). Можете да одлучите материјал од врвот како што сакате, како што се дрво, мермер за да одговара на вашиот стил на дома. Ако вашата грамофон не може да се сврти слободно, можете да пробате малку лубрикант и синтетички спреј на неа од јазот помеѓу надворешниот и внатрешниот прстен.Преј-дупчат дупки за монтирање : мрзливиот прстен за грамофон на Сузан доаѓа со претходно удрени дупки на внатрешниот прстен за да ја олесни инсталацијата. Ниво бесконечни практични апликации - Идеално за украси за торта, ТВ монитор, електронска поправка, база на скулптури, угостителски услуги, приказ на храна, столчиња за вртење, научни проекти и многу повеќе. ★ Класичен ставка за подароци - прави совршен подарок за сите особено Оние што започнуваат ново семејство.

Други карактеристики

Најдобри понуди