.

.

Четка за нокти за чистење на ноктите, четка за чистење на ноктите, четка за нокти на нозете на нозете, чистач за четка за четка- мала четка за чистење- четка за чистењ?

Четка за нокти за чистење на ноктите, четка за чистење на ноктите, четка за нокти на нозете на нозете, чистач за четка за четка-

DEN 271.84

Количина на стоки
Тековен

Мултифункционални четки за чистење на ноктите - четки за нокти Superio се само идеални четки за нокти за чистење под нокти или нокти на ноктите Има цврсти и флексибилни влакна може да се најде под ноктите и да се ослободи од нечистотијата од рацете, прстите и нозете. Висококвалитетен и издржлив материјал-нема потреба да го заменувате со месеци заради неговата цврста структура, висококвалитетен материјал и врвни вкочанети влакнести совршени за чистење на ноктите. Тоа е идеална четка за нокти за рачки за педикир, маникир или чистење на чистење на нокти. Цврсти влакна - неговите издржливи влакна се доволно тврди за да ја завршат работата, дури и без сапун, или во топла вода и тешки сили. За разлика од другите четки за нокти таму, влакната нема да се олабават или не се распаѓаат откако ќе ги користат неколку пати. Удобна рачка - лесна, удобна и лесна за употреба. Оваа четка за нокти има широка рачка што удобно се вклопува во вашата рака и ви овозможува да се вратите напред и назад или нагоре и надолу над ноктите со леснотија за лесен и удобен зафат. Чистач за сите намени-Користете ја оваа целна четка во домот, кујната, гаражата и градината. Фирмата влакната прават брза работа на чистење нечистотија или дамки со мастило, или користете ја за чистење на countertops и бањи. Тоа е совршена алатка за чување околу куќата. Мултифункционални четки за чистење на ноктите - четки за нокти Superio се само идеални четки за нокти за чистење под нокти или нокти на ноктите. Има цврсти и флексибилни влакна може да се најде под ноктите и да се ослободи од нечистотијата од рацете, прстите и нозете. Висококвалитетен и издржлив материјал-нема потреба да го заменувате со месеци заради неговата цврста структура, висококвалитетен материјал и врвни вкочанети влакнести совршени за чистење на ноктите. Тоа е идеална четка за нокти за рачки за педикир, маникир или чистење на чистење на нокти. Цврсти влакна - неговите издржливи влакна се доволно тврди за да ја завршат работата, дури и без сапун, или во топла вода и тешки сили. За разлика од другите четки за нокти таму, влакната нема да се олабават или не се распаѓаат откако ќе ги користат неколку пати. Удобна рачка - лесна, удобна и лесна за употреба. Оваа четка за нокти има широка рачка што удобно се вклопува во вашата рака и ви овозможува да се вратите напред и назад или нагоре и надолу над ноктите со леснотија за лесен и удобен зафат. Чистач за сите намени-Користете ја оваа целна четка во домот, кујната, гаражата и градината. Фирмата влакната прават брза работа на чистење нечистотија или дамки со мастило, или користете ја за чистење на countertops и бањи. Тоа е совршена алатка за чување околу куќата. Воведување на вкочанети четки за нокти за чистење- збир на висококвалитетни четки за чистење дизајнирани да ви помогнат да ги одржувате ноктите и другите површини чисти и уредни.

Други карактеристики

Најдобри понуди