.

.

Mini USB до RCA композитен видео аудио адаптер кабел за USB TV стапчиња за камера USB

Mini USB до RCA композитен видео аудио адаптер кабел за USB TV стапчиња за камера USB

DEN 335.84

Количина на стоки
Тековен

[Забелешка] : И покрај тоа што многу уреди имаат мини-USB порта, тие може да имаат различна функција и коло внатре Затоа, двојно проверете го упатството за корисникот на вашиот уред пред да ја набавите оваа ставка. Откријте дали мини USB портата на вашиот уред е наменета за видео аудио излез на ТВ. Ако не, овој AV адаптер кабел нема да работи како што треба за вас. [Забелешка] : И покрај тоа што многу уреди имаат мини-USB порта, тие може да имаат различна функција и коло внатре. Затоа, двојно проверете го упатството за корисникот на вашиот уред пред да ја набавите оваа ставка. Откријте дали мини USB портата на вашиот уред е наменета за видео аудио излез на ТВ. Ако не, овој AV адаптер кабел нема да работи како што треба за вас. Mini USB до RCA композитен видео аудио адаптер кабел за камера USB TV Stick SThis Mini USB до RCA AV адаптер кабел е дизајниран за оние преносни или домашни AV уреди како што се мобилна камера, автомобил DVR, USB TV Stick, видео камера со друг видео уред со мини мини со мини мини USB порта вградена за видео аудио влез или излез. Има мини USB порт на едниот крај со 3 женски конектори RCA на другиот крај како влез или излез за вашите видео уреди.

Други карактеристики

Најдобри понуди