.

.

Sensi Lite Паметен Термостат, Приватност На Податоците, Програмабилна, Wi - Fi, Мобилна Апликација, Лесна DIY, Компатибилна Со Alexa, Сертифицирана Енергетска Starвезда, ST25, C-Жиц?

Sensi Lite Паметен Термостат, Приватност На Податоците, Програмабилна, Wi - Fi, Мобилна Апликација, Лесна DIY, Компатибилна Со Alexa, Сертифицирана

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

ЛЕСНА САМОСТОЈНА ИНСТАЛАЦИЈА : направете го тоа сами брзо со вградено ниво и едноставни чекор-по-чекор инструкции Работи со опрема ЗА КЛИМАТИЗАЦИЈА пронајдена во повеќето домови. Не е потребна заедничка жица (ц-жица) на повеќето системи (потребна само на системи само за топлина и ладење). ЗАШТЕДЕТЕ ОКОЛУ 23% НА ЕНЕРГИЈА ЗА КЛИМАТИЗАЦИЈА* : енергетска ЅВЕЗДА-сертифицирана и спакувана со карактеристики што ви помагаат да заштедите пари, вклучувајќи флексибилно распоредување, гео-оградување, далечински пристап и извештаи за употреба. Заштита на ПРИВАТНОСТА* : Сенси нема да ги продаде вашите personal податоци на трети страни или да ги искористи податоците за активноста на термостатот за таргетирање или рекламирање. КОНТРОЛА ОД КАДЕ било : највисоко оценетата мобилна апликација За уреди Со Android и i OS го олеснува контролирањето на вашата удобност од паметен телефон или таблет. ПАМЕТНО ОДРЖУВАЊЕ : Сенси може да помогне во следењето на перформансите и ефикасноста на вашиот СИСТЕМ ЗА КЛИМАТИЗАЦИЈА со доставување извештаи за употреба, предупредувања за вашата опрема и потсетници за одржување како замена на филтерот.

Други карактеристики

Најдобри понуди