.

.

ДОИТУЛ 2 парчиња Кутии За Складирање На Неткаен Материјал Детска Кутија За Играчки Кутии За Складирање На Градите Организатори На Преклопување Мултифункционални ?

ДОИТУЛ 2 парчиња Кутии За Складирање На Неткаен Материјал Детска Кутија За Играчки Кутии За Складирање На Градите Организатори На Преклопување

DEN 401.44

Количина на стоки
Тековен

Со дизајнот на рачката, кутиите за складирање се погодни за преместување или носење на други места Совршен за складирање на многу видови работи, како Што Се Маица, облека, чевли, сарафани, играчки и така натаму. Преклоплива и правоаголна форма кутија за складирање дома, корисен материјал за складирање за дома. Направено од врвен материјал од ткаенина, без мирис и дише, доволно простор за користење. Одличен организатор на домашни работи за одржување на уредни и организирани апарати за домаќинство и гаџети. Опис Оваа ставка е изработена од врвен материјал, издржлив и траен за употреба. Чувајте алатки и ситници во вашиот дом и чувајте ги без неред. Може да складира многу работи и е преклоплив, повеќе заштедува простор и практичен. Нуди погодно решение за одржување на вашето место уредно и вашите работи организирани и практични во секое време. Погоден за дома, спална соба, студентски домови и многу повеќе. Карактеристики-Боја : Беж-Материјал : Неткаен Материјал-Голема Големина : 36. 04во-Мала Големина : 25.

Други карактеристики

Најдобри понуди