.

.

Прилагодлив Држач За Таблети, Алуминиум За Преклопување на Очите 4во 12.9 Во Држач За Таблети За Јазичиња Галакси, iOS Таблет Pro 12.9, iOS Таблет Pro 10.5, за iOS Таблет Pro 9.7, за iOS ?

Прилагодлив Држач За Таблети, Алуминиум За Преклопување на Очите 4во 12.9 Во Држач За Таблети За Јазичиња Галакси, iOS Таблет Pro

DEN 475.20

Количина на стоки
Тековен

Прилагодлив и Преклоплив : држачот за држач За Таблети е прилагодлив и преклоплив, нуди различни опции за агол за секојдневна употреба и рамен дизајн на преклопување што лесно може да се носи насекаде Меки Силиконски Влошки : Меките силиконски влошки се достапни на дното и горниот дел од држачот за да го одбраните вашиот уред од гребнатини и лизгања. Алуминиумска Легура : држачот За Таблети е изработен од материјал од легура на алуминиум, држачот е многу силен, нема да се тресе и тресе, а широката основа го прави да игра подобра споредна улога. Шуплив Дизајн : шупливиот дизајн на потпорниот панел е погоден за циркулација на воздухот и брза дисипација на топлина. Одлично за дизајнерска работа, гледање филмови, играње игри, сликање, читање и пишување и многу повеќе. Широко Компатибилен : Широко компатибилен со таблет, за galaxy tab, ЗА IOS Таблет, преклопен телефон, телефон од 4 до 12,9 инчи, како на ПРИМЕР ЗА IOS Таблет Pro 12,9, ЗА IOS Таблет Pro 10,5, ЗА IOS Таблет Pro 9,7, ЗА IOS Таблет Air mini, таблет, е читач, ЗА IOS телефон, итн.

Други карактеристики

Item Type:
Tablet Stand
Material:
Aluminum Alloy
Function:
Support Tablet
Scope of Application:
Compatible with All Tablets
Package List:
1 x Tablet Stand:
1 x Storage Bag:

Најдобри понуди