.

.

Огледало за шминка за шминка Kekeyang, огледало на десктоп, Европско кружно огледало, двострана преносна бања суета огледало суета огледало

Огледало за шминка за шминка Kekeyang, огледало на десктоп, Европско кружно огледало, двострана преносна бања суета огледало суета

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Се идеални за сите што применуваат шминка, носат контактни леќи и пинцето за веѓи, бричење, стилизирање на косата, нега на лицето или примена на маскара * Огледало за шминка Ова сочинување огледало е преносно, мобилно, мала тежина, лесна за чистење, пријателски за патување-. Ние гарантираме дека го сакате ова огледало. *Огледало со висока дефиниција, позитивно рамен со висока дефиниција, негативно 3 пати зумирање, јасно и убаво. *Едно парче ротирачки дизајн, пред и грб, имагинација од 360 степени, влечење на прстите, бесплатно и лесно да се контролира огледалото. * Прилагодливи високи и ниски, движејќи ги прстите, можете слободно да се чувствувате слободно да се прилагодите. Се идеални за сите што применуваат шминка, носат контактни леќи и пинцето за веѓи, бричење, стилизирање на косата, нега на лицето или примена на маскара. * Огледало за шминка Ова сочинување огледало е преносно, мобилно, мала тежина, лесна за чистење, пријателски за патување-. Ние гарантираме дека го сакате ова огледало. *Огледало со висока дефиниција, позитивно рамен со висока дефиниција, негативно 3 пати зумирање, јасно и убаво. *Едно парче ротирачки дизајн, пред и грб, имагинација од 360 степени, влечење на прстите, бесплатно и лесно да се контролира огледалото. * Прилагодливи високи и ниски, движејќи ги прстите, можете слободно да се чувствувате слободно да се прилагодите. Прекрасното огледало може да се користи за декорација и шминка, а исто така може како позадина на фотографијата. Опис на производот : Опис на производот : прекрасен квалитет на огледало за слободно стоење идеално за бричење или примена на шминка.

Други карактеристики

Make- up mirror type:
desktop double- sided mirrorMirror size
If you have any questions about this product, please contact us and we will reply you within 24 hours. Buy with confidence.:
Please feel free to contact us if there any issue when youthe magnifying makeup mirror and we will get back to you within 24 hours. :

Најдобри понуди